Ouderenzorg met toekomst : visies en voorbeelden van een nieuwe aanpak. - de Coole, Max, ....-; Verlaan, Toon, ....- (Amsterdam : SWP, 2009)
De vraag rijst dan, of er wel voldoende 'bekommernis' is vanuit de samenleving voor deze doelgroep. Auteurs schetsen hun kijk op de ontwikkelingen vanuit verschillende betrokkenheid: zowel denkers, beleidsmakers als uitvoerenden in de zorg. Samen bieden hun bijdragen zicht op een nieuwe aanpak in de zorg voor ouderen, zorg in de brede zin (Bron: covertekst)