Psychiatrie : wat je moet weten - De Rycke, Raf, ....-; Sabbe, Bernard, ....- (Leuven : LannooCampus, 2014)
Een antwoord op alle inhoudelijke en praktische vragen Iedereen krijgt vroeg of laat, rechtstreeks of onrechtstreeks te maken met geestelijke gezondheid. Jijzelf wordt psychisch ziek, een dierbare of een collega. Wij zijn allen, niet alleen lichamelijk, maar ook psychisch kwetsbaar. Dit boek ontsluit op een vernieuwende wijze een moeilijk toegankelijke wereld. Na een helikopterblik op onze geestelijke gezondheidszorg wordt ingegaan op de verschillende ziektebeelden, behandelmogelijkheden, de plaats van de psychiatrische patiënt in de samenleving en vele andere thema's.
Keywords: Geestelijke gezondheidszorg -- Psychiatrie