Zo werkt Europa - Delva, Tine, 1983-; Ryckbost, Isabelle, ....-; Sterckx, Dirk, ....- (Heule : INNI, 2015)
Deze boeiende gids leert je alles wat je wilt weten over Europa. Hoe kwam de EU tot stand? Waar staat ze nu? Welke basisregels regelen haar werking? Dit boek is een poging om bijna 70 jaar Europese eenmaking tot bij de burger te brengen.
Keywords: Geschiedenis -- Europa; Europese Unie -- Geschiedenis