Libera me : over euthanasie en psychisch lijden - Thienpont, Lieve, ....- (Antwerpen : Witsand, 2015)
Over euthanasie en psychisch lijden ; twaalf jaar in gesprek met patiënten die vragen om euthanasie omwille van ondraaglijk en perspectiefloos psychisch lijden ; getuigenissen en reflecties
Psyche vzw
Keywords: Euthanasie