Thinking futures : strategy at the edge of complexity and uncertainty - Gosselin, Derrick-Philippe, 1956-; Tindemans, Bruno, ....- (Leuven : LannooCampus, 2016)
In de onzekere en turbulente omgeving waarin we ons bevinden, is toekomstdenken onmisbaar. Het vormt de basis van een duurzaam beleid. Met inzichten in besluitvorming bij grote onzekerheid, met inzichten rond leiderschap om proactief te handelen en met tips om toekomstdenken in het beleid of organisaties te introduceren.
Handboek bij cursus 'Industriële en internationale marketing' (Derrick Gosselin)