Time to ACT! : het basisboek voor professionals - Jansen, Gijs, 1978-; Batink, Roel, ....-; Batink, Tim, 1987-; Delwel, Liselotte, ....- (Zaltbommel : Thema, uitgeverij van Schouten & Nelissen, 2014)
Handboek voor de toepassing van de Acceptance and Commitment Therapy, een vorm van gedragstherapie.
Met literatuuropgave.
Keywords: Psychotherapie ; Gedragstherapie; ACT