PAV vaardig : werkwijzers voor PAV - De Beucker, Maarten, ....-; Rosius, Hanne, ....- (Berchem : De Boeck, 2016)
Werkwijzers zijn vaardigheidsfiches bestemd voor de leerlingen. Het zijn tips om planmatig de vaardigheden aan te pakken. Er zijn werkwijzers voor elke funderende optie: functionele taalvaardigheid (tekstgeletterdheid), functionele rekenvaardigheid (kwantitatieve geletterdheid), organisatiebekwaamheid, tijd- en ruimtebewustzijn, informatieverwerving en -verwerking en maatschappelijk bewustzijn. De werkwijzers worden in boekvorm aangeboden maar zijn zo stevig dat ze ook los gebruikt kunnen worden.
Keywords: PAV