Gevraagd : junior assistant : leerwerkboek. - Henderickx, Johan, ....-; Cerpentier, Astrid, ....-; Van Malderen, Sandra, ....- (Berchem : De Boeck, 2016)
Het graadboek biedt de leerling alles wat hij nodig heeft om later succesvol te starten als junior assitant. ICT is geïntegreerd en het spilbedrijf zorgt voor een realistische bedrijfsomgeving. Activerende werkvormen stimuleren de leerling tijdens de les.