Nederlands : mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid : werkboek - De Smet, Danielle, ....-; De Vuyst, Liesbet, ....- (Gent : Academia Press, 2015)
Het werkboek Nederlands. Mondeling en schriftelijke taalvaardigheid biedt in een eerste deel tientallen oefeningen op grammatica, spelling en taalzuivering aan die aansluiten bij de theorie uit het handboek. Het tweede deel van het werkboek bestaat uit een uitgebreid onderdeel woordenschat. De afkortingen, termen en uitdrukkingen die aangereikt worden in de verschillende hoofdstukken, zijn handig voor toekomstige journalisten en communicatieverantwoordelijken. Maar ook voor andere studenten hoger onderwijs kan de woordenschat nuttig zijn.
Keywords: Nederlands -- Hoger onderwijs; Nederlands -- Taalgebruik; Nederlands -- Taalvaardigheid; Schrijven