Iedereen coach - Clement, Jef, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2016)
Coachingtips voor iedereen, overal en elke dag Coaching is in. Coaching is een vak geworden en er bestaan tal van intensieve opleidingen om dit vak te leren. Toch kunnen velen onder ons gebruikmaken van enkele coachende vaardigheden in het leven van elke dag: op het werk, thuis, onder vrienden, in de vrije tijd, op school... Iedereen coach zet de lezer aan om coachende vaardigheden in te zetten in gewone (toevallige) gesprekken, ook als je daar geen uitgebreide opleiding voor hebt gevolgd. Je vindt in dit boek een schat aan concrete aanwijzingen om dagelijkse ontmoetingen tot onverwachte coachingskansen te herscheppen, eenvoudig maar toch met diepgang. Deze nieuwe editie biedt je nog meer voorbeelden, onmiddellijk toepasbare tips en uit de praktijk gegrepen cases.
Keywords: Leidinggeven ; Competentiemanagement ; Coachen