Werken aan merken : waarom iedereen wil werken voor Google, Tesla, Facebook en de Europese Commissie - Denys, Jan, ....- (Leuven : LannooCampus, 2017)
Wat maakt dat bepaalde bedrijven hoog scoren bij hun werknemers en wat maakt dat je daar dan ook zou willen solliciteren? In deze publicatie wordt een analyse gemaakt van deze 'employer branding'.