MInteGRATIE, over nieuwe vormen van migratie en integratie - Timmerman, Christiane, 1959-2019; Lodewyckx, Ina, ....-; Vanderwaeren, Els, ....-; Vanheule, Dirk (red.), ....- (Antwerpen : UPA, 2011)
Het aantal migranten in Vlaanderen neemt toe. Wat zijn de gevolgen voor de samenleving, de arbeidsmarkt, het onderwijs, de gezondheidszorg…? Dit boek bestudeert de positieve en negatieve effecten vanuit verschillende invalshoeken.
Keywords: Migratie ; Vlaanderen