Dit ben ik!... Zie jij mij? : zelfbeeld bij kinderen - Vinck, Rit, ....-; Léonard, Jessica, ....- (Antwerpen : Garant, 2007)
Persoonlijk getint relaas van de auteur over haar werk als begeleidster van kinderen met leerproblemen tijdens een schooljaar op een Vlaamse school voor buitengewoon basisonderwijs.
Keywords: Leer- en gedragsproblemen