De strijd om talent : employer branding in theorie en praktijk - Van Theemsche, Bart, ....-; Schollaert, Eveline, 1981-; Jacobs, Gerd, ....- (Gent : Academia Press, 2017)
Employer branding is een krachtig wapen in de war for talent. Wil je het juiste talent aantrekken voor je organisatie? Dan heb je nood aan gefundeerde inzichten over hoe je jezelf als werkgever aantrekkelijk kan maken én kan onderscheiden van de rest. In de praktijk nemen organisaties hierover vaak beslissingen uit de losse pols en op basis van intuïtie. Nochtans reikt het wetenschappelijk onderzoek over employer branding heel wat bruikbare tips aan. De auteurs bieden met dit boek een inzicht in deze tips, en een concrete en gefundeerde aanpak voor je bedrijf. Vind niet langer het warm water uit en baseer je op gefundeerde inzichten. De e-tool en inspirerende praktijkvoorbeelden helpen je concreet op weg. Personeelsmanagement - Personeelsbeleid
Handboek bij cursus 'Werving en employer branding' (Greet Van Hoye)