Schadeloosstelling bij arbeidsongevallen - Verdeyen, Vanessa, ....-; Ankaert, Eveline, ....- (Mechelen : Kluwer, 2017)
Een werknemer die het slachtoffer is van een arbeidsongeval, heeft recht op de door de Arbeidsongevallenwet van 10 april 1971 voorziene vergoedingen. In dit werk besprekende auteurs de verschillende aspecten van deze vergoedingen.
Bijwerking: augustus 2016
Keywords: Arbeidsrecht -- Droit du travail; Arbeidsongevallen -- Accidents de travail; Vergoeding -- Indemnité; Arbeidsongeschiktheid -- Incapacite de travail; Socialezekerheidsbijdragen -- Cotisations a la securite sociale; Medische sector -- Secteur medical; Renten