Veerkracht : onze natuurlijke weerstand tegen een leven vol stress - Portzky, Michael, ....- ([Tielt] : Witsand Uitgevers, 2015)
Populair wetenschappelijk boek over stress en de negatieve gevolgen hiervan, zoals burn-out, verslaving en depressie.
Keywords: Stress