Beter academisch communiceren : een praktische gids voor het hoger onderwijs - Mottart, André, 1955-; Verstraete, Dieter, ....-; Boel, Carl, ....- (Gent : Academia Press, 2016)
Hoe schrijf je een academisch artikel, rapport of onderzoeksvoorstel? Wat houdt visueel, digitaal of online communiceren precies in? Beter academisch communiceren biedt een waaier aan essentiële tips om te publiceren en te presenteren op wetenschappelijk niveau. De auteurs doorlopen met jou stap voor stap, van concept tot feedback, hoe je je prestaties het best kan communiceren. Dit boek reikt doeltreffende presentatietechnieken aan voor alle studenten in het hoger onderwijs. Het is eveneens bruikbaar in de beroepspraktijk of in communicatieworkshops.