Economie vandaag 2017 - De Cnuydt, Ivan, 1958-; De Velder, Sonia, ....- (Gent : Academia press, 2017)
Economie Vandaag biedt de meest complete en uitgebalanceerde inleiding tot het opleidingsonderdeel economie in het hoger onderwijs. Het boek slaat een brug tussen economische theorie en actualiteit. Op die manier is het een aantrekkelijk instrument om op een gestructureerde wijze kennis van en inzicht in het economisch leven en zijn samenhangen te verwerven. De auteurs besteden uitgebreid aandacht aan thema's zoals armoede, vergrijzing, milieu, ontwikkeling, schuldgraad, ... Mede dankzij de medewerking van economische en financiële instanties zijn de meest recente cijfers opgenomen en tot net voor publicatie aangepast.Economie Vandaag leent zich door die gestructureerde aanpak uitstekend tot zelfstudie. Elk exemplaar van dit boek geeft bovendien toegang tot het leerplatform economievandaag.be. De student kan aan de hand van dynamische figuren de opbouw herhalen en beter begrijpen. Daarnaast krijgt hij digitale begeleiding bij het oplossen van opgaven om meer inzicht te verwerven. Door extra opgaven en online zelftoetsen kan de student zelf verder oefenen en zo steeds zijn eigen vooruitgang in kaart brengen.
Met digitale studiehulp
Keywords: Social Sciences and Humanities. Economics -- Economics (General).