Projecten begrijpen en organiseren : de weg naar een geslaagd project - Gaublomme, An, ....-; Madalijns, Rudi, ....- (Gent : Academia Press, 2017)
Ontdek de geheimen van een geslaagd project Projectmanagement wordt vaak in één woord genoemd met 'grote projecten' en ICT-projecten. Maar ons leven zit vol allerlei kleine en grote projecten, gaande van de verbouwing van je huis, over een huwelijksfeest tot de projecten waarmee je op je werk te maken krijgt. We realiseren ons vaak niet dat ook deze projecten een plan van aanpak verdienen, en gooien er ons enthousiast - maar vaak onwetend - in. An Gaublomme en Rudi Madalijns bieden een kader aan iedereen die een dergelijk project met meer kennis van zaken (en meer kans op succes!) wil aanpakken. Met praktijkgerichte voorbeelden en tips overlopen ze alle schakels in de cyclus van zowel grote als kleine projecten. Bovendien bekijken ze het project niet alleen vanuit het oogpunt van de projectleider, maar bieden ze een houvast aan alle deelnemers van het project.