The floor is yours : leren presenteren van brainstorm tot applaus - Van de Water, Hans, ....-; Verlinden, Toon, ....- (Gent : Academia Press, 2017)
Omdat je wil dat je presentatie resultaat oplevert! Geef jij regelmatig presentaties voor een groot of klein publiek? Zou je eindelijk eens een presentatie willen geven waarbij niet alleen niemand in slaap valt, maar die nog resultaat, aandacht of sponsoring oplevert ook? In The Floor is Yours geven presentatietrainers Toon Verlinden en Hans Van de Water hapklare tips om te scoren met je presentatie. Weinig tijd? Een saai en complex thema? Last van stress? Te introvert? Hans en Toon geven je voor elk probleem een goede oplossing. En omdat slechte presentaties zo herkenbaar zijn, tonen ze ook met humoristische blik hoe je het zeker niet moet doen.
Keywords: Presenteren