Eventplanner : de standaard voor het organiseren van evenementen - Van der Straeten, Kevin, ....- (Tielt : LannooCampus, 2017)
Beheers elk detail van je volgende evenement EVENTPLANNER is hét naslagwerk voor iedereen die zijn evenement tot een succes wil maken. Dit boek helpt je bij het organiseren van evenementen, van festivals tot trouwfeesten: van de voorbereiding tot en met de evaluatie achteraf. Het zit boordevol praktische tips en handige checklists voor zowel zakelijke als privé-events. Deze volledig herwerkte en uitgebreide editie van het standaardwerk gaat in op de meest actuele en relevante trends. Zo leer je hoe je écht impact creëert met het organiseren van buitengewone evenementen, hoe je storytellingtechnieken uit Hollywood en growth hacking inzet, ... Van catering tot de meest vernieuwende eventtechniek: elk element komt aan bod. Kortom, EVENTPLANNER is een complete toolbox om van je evenement een succes te maken.
Keywords: Evenementen