Customers the day after tomorrow : hoe trek je klanten aan in een wereld van AI, bots en automatisering - Van Belleghem, Steven, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2017)
We belanden stilaan in de derde fase van digitalisering: de fase van verregaande automatisering en artificiële intelligentie. Die verschuiving zal de relatie tussen bedrijven en klanten radicaal veranderen. Willen bedrijven klantgericht blijven, dan moeten ze op zoek naar aangepaste klantenstrategieën.Dit boek gidst je door de nieuwste fase van digitalisering en reikt je de mindset aan om in de 'Day After Tomorrow' je bedrijf te blijven optimaliseren. Alleen zo slaag je erin de meest briljante digitale ontwikkelingen met de meest unieke menselijke skills te verenigen.
Keywords: AI artificiële intelligentie beleid creatief innovatie robot verandering change