Vanzelfsprekend : Nederlands voor anderstaligen : werkboek Engels - Devos, Rita, ....-; Fraeters, Han, ....-; Schoenaerts, Peter, ....- (Leuven : Acco, 2018)
Vanzelfsprekend is al jarenlang een unieke basismethode Nederlands voor hooggeschoolde anderstaligen. Sinds 1996 hebben wereldwijd al meer dan 100.000 mensen Nederlands geleerd met deze Vlaamse leergang, die draait om Paolo Sanseverino, een Italiaanse student. Zowel de boeken als het video- en audiomateriaal zijn volledig vernieuwd. Aan de hand van korte, levendige leseenheden worden circa 2.000 frequente woorden, de basisgrammatica en de nuttigste taalhandelingen van het Nederlands aangeboden en ingeoefend. Daarnaast is Vanzelfsprekend een directe kennismaking met de Vlaamse en Belgische samenleving.