Schrijven : van verslag tot eindwerk : do's & don'ts - Pollefliet, Leen, 1963- (Gent : Academia Press, 2018)
Een eindwerk schrijven is voor veel studenten een nachtmerrie. Onsamenhangende inhoud, gedrochten van zinnen, draken van taalfouten, chaotische opmaak: allemaal monsters onder hun bed (en onder dat van hun lesgevers). Schrijven: van verslag tot eindwerk - do's & don'ts is een praktische gids waarmee studenten uit het hoger onderwijs elke schrijfopdracht tot een goed einde kunnen brengen. Vanaf nu met e-boek, videolessen, interactieve schrijf- en spellingsoefeningen en nog meer praktische tools.
Keywords: Social Sciences and Humanities. Communication Studies -- Reporting