Praktisch didactisch : adviezen voor de NT2-docent - Olijhoek, Vita, ....-; Valk, Anja (A. M.), ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2018)
Handleiding voor NT2-docenten om hun lessen en de omgang met cursisten vorm te geven, waarbij er veel aandacht is voor versterking van de competenties van de leerkracht.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Didactiek; Nederlands; Tweedetaalverwerving