Lezen en schrijven in de communicatiewetenschappen 2018 - Deprez, Annelore, 1978-; Van Bauwel, Sofie, 1972-; Vande Winkel, Roel, 1974- (Gent : Academia Press, 2018)
Lezen en schrijven in de communicatiewetenschappen is een inleidend handboek, gericht op bachelorstudenten die een eerste literatuurstudie moeten uitvoeren of hun eerste paper moeten schrijven. Maar het is ook een werkinstrument dat tijdens de verdere academische carrière van pas kan komen, bijvoorbeeld voor studenten die een bachelorpaper of een masterproef moeten schrijven.
Keywords: Communicatie ; schrijven; Communicatie: lezen