Het bestverkochte boek ooit* (*met deze titel) : hoe cijfers ons leiden, verleiden en misleiden - Blauw, Sanne, 1986- (Amsterdam : De Correspondent, 2018)
Van rapportcijfers tot je pensioenleeftijd, van het weerbericht tot verkiezingsuitslagen: overal bepalen cijfers hoe ons leven eruitziet. Maar meten is mensenwerk, dus cijfers zijn niet waardenvrij. Met dit boek wil Sanne Blauw cijfers weer op hun plek zetten. Niet op een voetstuk. Niet bij het vuilnis,niet op een voetstuk, maar waar ze horen: naast de woorden.