Bedrijfskunde - Buelens, Marc, 1949-; Knockaert, Mirjam, 1975-; Van Den Broeck, Herman, 1955- (Leuven : Lannoo, 2018)
Bedrijfskunde is in volle evolutie. De basisvragen rond management, leiderschap, ondernemerschap en bedrijfswetenschappen worden dagelijks opnieuw gesteld. Klassieke concepten houden stand, maar ook vele nieuwe begrippen kennen het daglicht. Dit boek biedt de gemotiveerde student en de geïnteresseerde professional een overzicht van de meest actuele inzichten in management, leidinggeven, ondernemerschap en innovatie in de verschillende bedrijfswetenschappen.
Handboek bij cursus 'Bedrijfskunde' (Mirjam Knockaert)