Thematische woordenschat Engels voor handel en economie - Hempelman, Robert, ....- (Almere : Intertaal, 2019)
Het woordenschatboek bevat: woorden en uitdrukkingen die specifiek zijn voor de handel en economie en het bedrijfsleven; circa 5000 trefwoorden die verdeeld zijn in een basiswoordenschat en een vervolgwoordenschat; 26 hoofdthema's en 146 subthema's; veel voorbeeldzinnen en idiomatische uitdrukkingen; verschillen tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels; lijst met afkortingen en een alfabetische trefwoordenlijst.
Handboek bij cursus 'Economisch Engels I' (Ignace De Beelde)
Keywords: Woordenschat ; Engels