Dynamica - Hibbeler, Russell Charles, ....-; van Overmeire, Marc, ....-; Pyl, Lincy, ....-; Fan, S. C., ....-; Lefeber, Dirk, ....- (Amsterdam : Pearson, 2016)
Boek bevat vraagstukken, analyseprocedures en diverse voorbeelden ter illustratie. Op de site staan animaties en videouitwerkingen met uitgebreide instructies.
Dertiende editie in publicatie is de editie van de Engelstalige uitgave.
ODL_2016/2017.
Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Schoonhoven : Academic Service, Wetenschap en Techniek, 1998. - (Mechanica voor technici ; dl. 2).
Vertaald uit het Engels.
Met index.
Keywords: Leermiddelen (vorm).; Dynamica; Mechanica; dynamica; kinematica; mechanica; natuurkunde