Literatuur en film in het vreemdetalenonderwijs - van der Knaap, Ewout, 1965- (Bussum : Coutinho, 2019)
Uitleg over de rol die film en literatuur kunnen spelen bij het aanleren van vreemde talen, met werkvormen, activiteiten en lessen.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Filmanalyse; Films; Literatuuronderwijs; Literatuuronderwijs; Taalonderwijs; Vreemde talen; Vreemdetalenonderwijs; literatuuronderwijs; massamedia; taalonderwijs