Iedereen schoolmaker! : investeren in samen leren - Smits, Bert, ....-; Larock, Yves, ....- (Leuven : LannooCampus, 2019)
De wereld verandert voortdurend. Onderwijs ook. Maar hoe zorg je er als school voor dat de uitdagingen die op je school afkomen haar juist versterken en doen groeien? Hoe wordt 'uitdagingen aanpakken' een vorm van 'school maken'? Iedereen schoolmaker toont hoe je als school met die permanente verandering kan omgaan. De sleutel zit in samen leren. Het boek geeft handvaten om het leervermogen van de hele school te versterken en te vernieuwen. Investeren in samen leren houdt ook in dat iedere betrokkene in de school een rol te spelen heeft, van leraar over leerling tot directielid en ouder. Want een goede school komt alleen samen tot stand.