De startende leraar : leraar worden en blijven. - De Wilde, Johan, ....- (Leuven : LannooCampus, 2020)
Aan de hand van twaalf puzzelstukken, telkens geduid met de casus van een leraar op een carrièrekruispunt, legt De startende leraar de puzzel van het leraarschap voor je samen. Bij elk hoofdstuk ontrafel je via een formule het geheim van het leraar-zijn. (Bron: flaptekst)
Keywords: Leraren