Diversiteitscommunicatie : verbindende communicatie & marketing - Tiggelovend, Ingrid, ....- ([Ekeren] : Studio Sesam, 2019)
Een onderzoek bij 303 communicatiemedewerkers door Arteveldehogeschool, gesprekken met experten, de expertise van communicatiemedewerkers, literatuuronderzoek, de actualiteit en de ervaringen van de auteur kruiden het boek Diversiteitscommunicatie. Verbindende communicatie & marketing. Het begrip diversiteitscommunicatie introduceert een manier van werken om doelgericht, duurzaam en geloofwaardig te communiceren naar iedereen van de diverse doelgroep.
Keywords: Interculturele communicatie