50 lessen voor ondernemers - Ingels, Jurgen, ....- (Leuven : LannooCampus, 2019)
In dit boek verklapt Jurgen Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen. Van operations tot het businessmodel, marketing en sales, jouw team en de financiële en juridische kwesties. Met persoonlijke anekdotes illustreert hij zijn ondernemersverhaal, dat ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep. Voor studenten, ondernemers en iedereen met interesse in ondernemerschap en technologie.
[...]
Keywords: Ondernemen ; Management