SOS schrijven : Een helder, vlot en foutloos verslag volgens de BETER-methode - Pollefliet, Leen, 1963- (Academia Press, 2020)
Vind je het moeilijk om de eerste letters op papier - of op het scherm - te plaatsen? Weet je niet hoe informatie uit een artikel, boek of website te verwerken? Twijfel je over de schrijfstijl, de taal en de opmaak van een zakelijk verslag? Eindwerkexperte Leen Pollefliet gooit jou met 'SOS schrijven' een reddingsboei toe. Aan de hand van de BETER-methode helpt ze jou hoe je aan een onderzoek begint, hoe je juist refereert en hoe je een tekst duidelijk en correct opbouwt, schrijft en opmaakt. Alle raadgevingen zijn op een zeer eenvoudige manier uitgelegd, zodat je vast en zeker veel steun vindt in deze kleine schrijfgids. De ontelbare voorbeelden uit eindwerken zijn herkenbaar en daarom ook direct bruikbaar. De gratis online tool omvat onder andere videolessen, ingesproken door de auteur, en de schrijfgids als e-boek.
Keywords: Schrijven ; eindwerk