Hoe presenteer je online ? : praktisch. Zonder gedoe. - Verlinden, Toon, ....-; Van de Water, Hans, ....- (Gent : Academia Press, 2020)
Een videomeeting op het werk, een digitaal congres of een online les? Een pandemie waardoor je je thesis of doctoraat voor de webcam verdedigt? Er zijn veel redenen waarom je online moet presenteren. Maar hoe pak je dat het best aan? Hoe trek je de aandacht van je publiek en vermijd je dat ze afhaken? Want voordat je het weet bekijken ze hun mails of doen ze tijdens je praatje de vaat. In dit boek leer je hoe je een online presentatie structureert, hoe je zorgt voor interactie met je publiek en hoe je een sterke indruk maakt voor de camera. Met herkenbare voorbeelden en praktische tips. Zonder gedoe.
Keywords: Presenteren ; online