Weg van het piekeren : actie als remedie - Raes, Filip, ....- (Tielt : LannooCampus, 2020)
Zelfhulpgids voor het herkennen en verhelpen van piekergedrag, het eindeloos herkauwen van negatieve gedachten.
Met literatuuropgave.
Keywords: Angsten; Gedragstherapie; Piekeren; Zelfhulp