Sociaal recht in essentie - Heylen, Dirk, ....-; Verreyt, Ivo, ....- (Antwerpen : Intersentia, 2020)
Dit handboek is een praktische gids voor wie een volledig overzicht van het Belgische sociaal recht zoekt, en biedt tegelĳk diepgaand inzicht in het ingewikkelde kluwen van de vele regelgevingen, uitzonderingen en wĳzigingen.
Keywords: Sociaal recht