Be the story : transmedia storytelling voor contentmakers - Rumes, Tom, ....-; Sonck, Piet, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Verhalen vertellen zich vandaag langs verschillende kanalen tegelijk. Politieke verkiezingen bijvoorbeeld vinden plaats in het stemhokje, maar evenzeer via verslaggeving in kranten en op televisie, of in felle Twitterdebatten. De verhalen van vandaag beleef je in een verspreide en opgedeelde vorm. Dit is transmedia storytelling. Maar hoe houd je de gebruiker geprikkeld?
Keywords: Media ; storytelling