Onweerstaanbaar by design : ontwerptechnieken waarmee je echt een verschil maakt voor je klant - Tanghe, Jürgen, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Wat maakt producten onweerstaanbaar in de ogen van je klant? Hoe bedenk en ontwikkel je zo'n producten en diensten? Waarom is design onmisbaar in een succesvolle onderneming? De strijd om de gunst van de klant woedt harder dan ooit. Bedrijven moeten producten en diensten leveren waarmee de klanten een emotionele band en een langdurige relatie willen aangaan. Dat soort producten ontstaat niet vanzelf. Ze ontstaan by design, door het strategisch inzetten van design. Onweerstaanbaar by design neemt je mee voor een kijk achter de schermen van het ontwerpen van succesvolle producten en diensten. Door middel van tien methodes en drie strategieën ontdek je hoe je met design het hart van je klant steelt.