Gedrag in organisaties : een psychologische benadering - Valkeneers, Guido, ....-; Mestdagh, Steven, ....-; Benijts, Tim, ....- (Leuven : LannooCampus, 2021)
Onder welke omstandigheden voelen werknemers zich het best in hun vel? Wanneer zijn ze het meest productief? Hoe kan de samenwerking in een team een meerwaarde betekenen? En hoe kan de leider dit alles in goede banen leiden? Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die in dit handboek aan bod komen. Gedrag in organisaties bekijkt al deze vragen op individueel, sociaal en structureel niveau. Het is het ultieme basiswerk voor iedereen die concreet wil ingrijpen in de cultuur van een organisatie.
Keywords: Bedrijfspsychologie- en sociologie