Jij mag alles zijn - Op de Beeck, Griet, 1973-; Faas, Linde, 1985- (Amsterdam : Prometheus, 2021)
De moeder van Lexi (9) is erg verdrietig sinds Lexi's tweelingbroertje is overleden. Daarom gaat ze naar een kliniek. Omdat Lexi's vader veel werkt, gaat zij naar een tante. Die heeft ook veel verdriet. Lexi voelt zich eenzaam en schuldig en bedenkt iets om zowel haar tante als haar moeder weer gelukkig te maken. Vanaf ca. 10 jaar.
Keywords: Depressiviteit; Identiteit; KOPP-kinderen.; Rouwproces; Verwaarloosde kinderen