Goederenrecht - Wylleman, Annelies, 1963-; Baeck, Joke, 1979- (Brugge : Die Keure, 2021)
Dit boek bevat het goederenrecht in zijn essentie, zoals het in 2020 grondig hervormd werd. De auteurs willen in een bevattelijke taal en met eigenzinnige beperkte verwijzingen de studenten in het recht en elke jurist die er interesse voor heeft wegwijs maken in deze materie. Wie de essentie vat van hoe het goederenrecht de relatie tussen een burger en zijn goederen regelt, kan verder nadenken over de verdere optimalisering van het goederenrecht. Dit boek wil daartoe een aanzet zijn.