Trainen van sociaalcommunicatieve vaardigheden bij kinderen met een autismespectrumstoornis : Het ImPACT-programma. Handleiding voor ouders - Ingersoll, Brooke, ....-; Sig; Dvortcsak, Anna, ....-; Van der Paelt, Sara, 1985-; Warreyn, Petra, 1976-; Roeyers, Herbert, 1964- (Gijzegem : Sig, 2021)
ImPACT is een wetenschappelijk onderbouwd, toegankelijk en gebruiksvriendelijk programma om kinderen met een autismespectrumstoornis (ASS) te ondersteunen in hun ontwikkeling van sociaalcommunicatieve vaardigheden.
Keywords: Autisme