Zelf een podcast maken : in 5 stappen van idee tot aflevering - Moeraert, Eva, ....-; Blomme, Pieter, 1982- (Leuven : LannooCampus, 2021)
In 'zelf een podcast maken' bouwen experts Eva Moerart en Pieter Blomme samen met jou aan je eerste audioverhaal. Je leert uit successen en fouten, en krijgt een inkijk in hun workflow en aanpak. Ontdek de schoonheid van geluid, de storytellingmogelijkheden van het medium en de emotionele impact die audio heeft op mensen. Want alleen zo maak je het verschil. Deze praktische gids voor beginners en professionals laat je nadenken over je doelgroep en jouw rol als presentator, leert je de beste audio-interviews afnemen en je podcast in de markt zetten. Dit is een boek voor al wie wil podcasten op een hoger niveau.
Keywords: Podcasting