Reinventing HR data : wat je medewerkers je niet vertellen - Naudts, Jeroen, ....-; Desmet, Timothy, 1976- (Leuven : LannooCampus, 2022)
HOE KUN JE DATA OP EEN ETHISCHE MANIER INZETTEN? WAAROM IS TAALGEBRUIK ZO BELANGRIJK VOOR DE GROEI VAN JE BEDRIJF? HOE TREK JE MET HR-DATA DE BESTE MEDEWERKERS AAN? Big data en AI hebben de afgelopen twintig jaar verschillende domeinen een gigantische voorsprong gegeven. Grote techspelers zoals Amazon, Google en Facebook bewijzen de enorme impact van big data en AI. Ook op het vlak van hr zijn er verschillende innovatieve analysetools ontwikkeld die ons verrassende en leerrijke inzichten geven in hr-data. Reinventing hr-data inspireert bedrijven om die nieuwe inzichten en analyses ook zelf toe te passen. Om als bedrijf een toekomst te blijven hebben in de 'war for talent' zal het cruciaal zijn om de eigen hr-data professioneel te ontginnen. Dit boek toont je de voordelen van HR-analytics, waar de valkuilen liggen en helpt je toekomstige uitdagingen in je bedrijf aan te gaan. De acht uitgewerkte stappen in de employee journey, van aanwerving
Keywords: Human resources ; analyse; Human resources ; data; Human resources ; innovatie