Psychiatrie op drift : over macht, ethiek en verzet. - Verbeke, Evi, ....- (Berchem : Mammoet, 2022)
Wantoestanden in de psychiatrie... dit boek wil het debat verdiepen. Het is een betoog dat de psychoanalyse en de theorie van Foucault combineert en biedt nieuwe inzichten over drift in machtsrelaties, angst voor het onbekende, en stappen naar verandering.
Keywords: Psychiatrie