Teaching through English : the didactics and language of English-Medium Instruction in practice - De Moor, Tom, docent Engels, 1984-; Mous, Linda, ....- (Gent : Academia Press, 2021)
English as a Medium of Instruction (EMI) is een hot topic door de internationalisering van hoger onderwijs. EMI wordt daardoor meer en meer onderzocht, maar er zijn nog steeds weinig praktische gidsen beschikbaar
Keywords: Didactiek; Engelse taal