Why innovation fails : de 7 sleutels tot succes - De Vos, Joachim, ....- (Leuven : LannooCampus, 2022)
Om succesvol te blijven is het belangrijk dat organisaties bestand zijn tegen de steeds snellere veranderingen en ze die veranderingen liefst ook een stap voor blijven.
Keywords: Innovatie; Management